Waarom deelnemen aan de huwelijksbeurs ?

 

Het enorme en representatieve aanbod, de kwaliteit van de exposanten en de animaties maakt van de beurs een onmisbare passage voor iedereen die een evenement wil organiseren.

Dankzij het groot potentieel van gerichte bezoekers kan u in een mum van tijd uw aanwezigheid op de markt bevestigen, uw omzet ontwikkelen, u positioneren onder de belangrijkste spelers in de sector en uw reputatie versterken.

Deze beurzen zijn de uitgelezen kans om de nieuwe modecollecties en trends, alsook de knowhow van vakmensen en dienstverleners, voor te stellen aan het grote publiek. De exposanten worden geselecteerd in alle onderdelen van het huwelijk: trouwjurken, haar en make-up, ceremoniële kledij voor mannen, stoeten, uitnodigingen, juwelierszaken en edelsmeden, decoratie-ideeën, accessoires, receptielocaties en cateraars, fotografen, weddingplanners, muziek, huwelijkslijsten, huwelijksreizen, enz. …

Geniet van een grote korting en focus uw media-aandacht op uw diensten en producten.

Onze Garanties

Om een groot aantal bezoekers te garanderen, heeft het marketingteam van de Huwelijksbeurs een grote multichannel communicatiecampagne opgezet, waaronder:

  1. Een groot aantal uitnodigingen verspreid onder de exposanten.
  2. Een verwijzing naar de beurzen via verschillende professionele websites en gidsen.
  3. Een perscampagne verspreid over het hele jaar om zoveel mogelijk mensen (particulieren en professionelen) te informeren.
  4. Partnerschap met diverse media (tijdschriften, kranten, radiostations, … ).
  5. Radiospots.
  6. Een website die voortdurend in ontwikkeling is om de zichtbaarheid van het evenement te vergroten.
  7. Een grote sociale media campagne.
  8. Verschillende wedstrijden gedurende het hele jaar.
  9. Verkoop van tickets met korting via Groupon, Shedeals, Social deal, Vavabid, enz…