Bijorca Juwelen Antwerpen

Bijoutier

Présent aux salons :

Adresse :

Anselmostraat, 29
2018 Antwerpen
Tel.: 03/248 27 54 – 0478/38 56 51

Informations :

Photos :

Bijorca is de speciaalzaak voor trouw- en verlovingsringen

Bent u reeds geruime tijd op zoek naar de geschikte trouwring? Breng dan zeker eens een bezoekje bij Bijorca! Bijorca heeft immers een ruime keuze aan ringen en verdeelt bovendien alle bekende merken.

Bijorca is – zoals u in het atelier, in de Anselmostraat 29 in Antwerpen, kan bewonderen – dé specialist in het uitwerken van uw keuze.

De combinatie van traditionele goudsmederij met de nieuwste 3D technologie maakt het mogelijk, naast de vaste modellen, uw visie volledig uit te werken in een ontwerp. Eigen ontwerpen hoeven ook niet duur te zijn.

We geven graag advies over de verschillende opties en luisteren aandachtig naar uw wensen en noden. Bijorca begrijpt als geen ander dat een trouwring een belangrijk symbool is en dat deze perfect moet zijn.

Bovendien garandeert Bijorca steeds de hoogste kwaliteit en een uitstekende service. Naast trouwringen kan u bij hen ook terecht voor verlovingsringen en andere juwelen om uw trouw compleet te maken.

Trouwringen aan huis

Trouwringen kiezen was nog nooit zo aangenaam en eenvoudig. Bij Bijorca is het mogelijk om thuis uw trouwringen uit te kiezen. Wij komen bij u langs met de ruimste collectie trouwringen uit Vlaanderen.

Naast het overlopen van deze traditionele modellen is het ook mogelijk bij de aan huis service jullie eigen ontwerp te bespreken die wij verder uitwerken in onze atelier.

Bij ons staan uw wensen centraal en daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om uw ringen te personaliseren met bijvoorbeeld een gravure of vingerafdruk.

Maak vrijblijvend een afspraak via bijorca@gmail.com of bel ons op het nummer 032482754.

Kies voor een trouwring met LabGrown Diamonds

Bij Bijorca zijn we naast natuurlijke diamant ook gespecialiseerd in lab-gegroeide diamanten. Deze hebben dezelfde fysische-, chemische- en optische eigenschappen als een natuurlijke diamant. Lab-gegroeide diamanten worden gemaakt door een proces genaamd chemische dampafzetting (CVD) of door hogedruksynthese (HPHT). Ze worden dus in een laboratorium gemaakt waar de natuurlijke groei wordt nagebootst.

Zelfs met geavanceerde apparatuur is er geen verschil met natuurlijke diamanten waar te nemen, enkel in de prijs merkt u een duidelijk verschil. Lab-gegroeide diamanten zijn een derde tot de helft goedkoper dan een natuurlijke diamant. Net zoals bij natuurlijke diamanten wordt er een certificaat voorzien.

Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze en staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bezoek gerust onze lab-grown corner in het Grand Bazar Shoppingcenter te Antwerpen.