Dantha Photography

Photographe

Présent aux salons :

Adresse :

info@dantha-photography.be
Tel.: 0498/15 74 15 – 0499/44 11 44

Informations :

Photos :

Danny en Thalia zijn twee gepassioneerde en ervaren huwelijksfotografen uit Boom (Antwerpen).

Op een ontspannen, vrolijke en spontane manier vereeuwigen ze jullie mooiste dag met aandacht voor detail.

Een duo dat elkaar aanvult

Danny heeft al van kindsbeen af altijd een sterke passie gehad voor fotografie. Na meer dan 15 jaar als amateurfotograaf, zette hij eindelijk de stap naar de wondere wereld van de professionele fotografie. Na het succesvol afronden van een intensieve opleiding en de ervaringen die hij al onder de knie had, is hij gaan samenwerken met zijn vrouw Thalia. In 2015 maakten zij van hun passie hun beroep. Ze vormen een duo dat elkaar perfect aanvult en ondersteunt. In 2018 ontving Danny het European Photographer kwaliteitslabel, in 2021 ontving ook Thalia deze onderscheiding.

Zorgen voor de klant

Als huwelijksfotografen maken zij jullie bruiloft van dichtbij mee. Daarom maken ze er een punt van een oriënterend gesprek in te plannen om elkaar te leren kennen en jullie wensen door te nemen. Een gratis fotosessie voor de trouw is inbegrepen bij het boeken van een trouwreportage. Een prachtige reeks foto’s om jullie verloving te vieren. Hun stijl? Modern, spontaan, ongedwongen en speels. Met de nodige humor zorgen ervoor dat zelfs de meest nerveuze mensen zich ontspannen laten fotograferen. Dankzij deze eerste kennismaking met de camera hebben jullie al minder stress op de trouwdag en ontstaan er spontane foto’s van deze unieke momenten die jullie voor altijd bij zullen blijven.

Een mooie herinnering van jullie trouwdag

De trouwreportage start aan het begin van jullie grote dag met sfeerbeelden van de voorbereiding. Tijdens de officiële momenten fotograferen ze steeds met twee zodat de verschillende standpunten worden weergegeven in de reportage. Tijdens de bruidsreportage staat jullie liefde voor elkaar centraal. Een mooie locatie maakt het verhaal compleet. Slecht weer? Denk op voorhand zeker aan een binnenlocatie. Tijdens het avondfeest worden de mooiste, spontaanste foto’s gemaakt. De bruidstaart en de openingsdans zullen zeker niet ontbreken, maar ook jullie geliefden én de liefdevolle sfeer worden vastgelegd.

Vereeuwig jullie mooiste momenten

Dantha Photography staat voor moderne fotografie waarbij mensen en spontaniteit centraal staan. Danny en Thalia helpen jullie graag bij het vastleggen van onvergetelijke herinneringen. Daarom voegen ze naast elke lach en traan ook een paar bijzondere foto’s toe aan het album, want de leuke momenten mogen zeker niet ontbreken.

Hun persoonlijke en professionele service zorgt ervoor dat u zich alleen maar hoeft te vermaken!