OVER ONS

OVER ONS

OPRICHTER VAN DE TROUWBEURZEN

De Trouwbeuzen zijn opgericht door Pierre Dahdah, geluidstechnicus van opleiding. Na gewerkt te hebben in de audiovisuele wereld, nam Pierre in 2011 een beslissende wending in zijn carrière door beurzen te gaan organiseren. Deze waren gewijd aan verschillende sectoren, gaande van verkoopautomaten tot koffiemachines, en niet te vergeten de prestigieuze Champagnebeurs.

2013 was een sleutelmoment in zijn carrière. Op dat moment had Brussel al enkele jaren geen trouwbeurs meer gehad. Tijdens een ontmoeting met een leverancier ontstond het idee om een trouwbeurs te organiseren in de Belgische hoofdstad. Geïntrigeerd door deze kans besloot Pierre de uitdaging aan te gaan en 6 maanden later opende hij met succes de eerste trouwbeurs in Brussel.

Het evenement trok maar liefst 80 exposanten, een teken dat Pierre’s inzet en passie voor het bieden van een uitzonderlijk platform voor toekomstige bruidsparen en trouwprofessionals vruchten had afgeworpen.

Play Video
TROUWBEURS

UITBREIDING IN BELGIË

Sinds de eerste beurs in Brussel werd georganiseerd in 2013, hebben de Trouwbeurzen zich gevestigd als een niet te missen evenement in de trouwsector. Ze bieden een unieke en uitgebreide ervaring voor iedereen die de mooiste dag van zijn/haar leven wil plannen.

Sterk gedreven door het succes van de eerste beurs, werd het idee om in te spelen op de duidelijke behoefte om Trouwbeurzen te organiseren in andere Belgische steden een prioriteit voor Pierre en zijn team.

Al snel werd de focus gelegd op Luik, een stad waar een groeiende behoefte was aan een trouwbeurs.

Na verloop van tijd, dankzij contacten en kansen die zich voordeden, werden verschillende nieuwe steden toegevoegd aan de lijst van bestemmingen om deze unieke evenementen organiseren.

Vandaag zijn de Trouwbeurzen stevig gevestigd in zeven grote Belgische steden: Brussel, Aarlen, Antwerpen, Luik, Bergen, Charleroi en Namen.

Elke beurs is minutieus ontworpen om toekomstige bruidsparen een uitzonderlijke ervaring te bieden, met aandacht voor de nieuwste trends, vertrouwde leveranciers en creatieve ideeën die hun bruiloft onvergetelijk zullen maken.

TROUWBEURZEN

ONZE WAARDEN

TROUWBEURZEN

Bij de Trouwbeurzen is tevredenheid onze topprioriteit. We streven ernaar om zowel onze bezoekers als onze exposanten een verrijkende ervaring te bieden. Elk detail is zorgvuldig uitgedacht om zo een omgeving te creëren waarin iedereen zich volledig tevreden voelt met zijn deelname.

AANBOD

Onze toewijding aan onze bezoekers wordt weerspiegeld in onze ruime keuze aan leveranciers. We begrijpen dat elke bruiloft uniek is, net als de dromen en wensen van elk bruidspaar. Daarom streven we ernaar om een breed scala aan leveranciers aan te bieden, zodat elke bezoeker precies vindt wat hij zoekt.

INNOVATIE

Innovatie is ons credo bij de Trouwbeurzen. We streven ernaar om altijd de grenzen te verleggen en nieuwe creatieve ideeën te introduceren in de wereld van bruiloften. Elke editie van onze beurzen wordt zorgvuldig uitgedacht om vooruitstrevende trends en innovatieve elementen aan ons panel van leveranciers voor te stellen.

“Ik hou van de uitdaging. Het gaat erom iets nieuws te vinden en elke beurs een artistiek tintje te geven. We zijn constant op zoek naar nieuwigheden, zodat we geen identieke beurzen hebben. Daarom hou ik van dit werk en wil ik me elk jaar blijven verbeteren.”

Pierre Dahdah

oprichter van de TROUWSBEURZEN
OPRICHTER VAN DE BEURZEN

ONS TEAM

Ons team bestaat uit een klein, dynamisch in-house team en een trouw team van onderaannemers.

Ons intern team beheert de administratie, logistiek, verkoop, marketing en social media en zorgt ervoor dat elk aspect van onze beurzen van begin tot eind zorgvuldig wordt gecoördineerd.

Daarnaast werken we met een tiental onderaannemers op verschillende gebieden. Zij zijn essentieel voor de voorbereiding en opbouw van de beurzen, maar ook voor het beheer van de inrichting. Sommige van hen zijn al lange tijd partners en hun expertise speelt een sleutelrol bij het creëren van succesvolle en onvergetelijke evenementen.

Ons team werkt het hele jaar door om het succes van onze 7 beurzen in heel België te garanderen. Het is een gepassioneerde job zonder einde. Zodra een beurs is afgelopen, gaan we meteen aan de slag met de volgende beurs. Deze proactieve aanpak zorgt ervoor dat elke beurs met precisie wordt ontworpen, georganiseerd en uitgevoerd en altijd iets nieuws biedt.