LEVERANCIERS

LEVERANCIERS

PRESENTEER UW BEDRIJF OP DE HUWELIJKSBEURZEN

De Huwelijksbeurzen zijn een must voor iedereen die centraal wil staan in de organisatie van een uitzonderlijk evenement. Dankzij het uitgebreide aanbod van producten en diensten en de ongeëvenaarde kwaliteit van onze exposanten en animaties is het een onmisbaar evenement voor professionals uit de sector. Ze vinden plaats in Brussel, Aarlen, Antwerpen, Luik, Bergen, Charleroi en Namen, van oktober tot maart.

Onze evenementen trekken een brede waaier van gerichte bezoekers aan en bieden u een unieke kans om uw bedrijf voor te stellen, naamsbekendheid op te bouwen en uw positie op de markt te verstevigen.

De Huwelijksbeurzen zijn een prestigieus uitstalraam voor het grote publiek, waar de collecties van het jaar in de kijker worden gezet en de laatste trends en de expertise van dienstverleners worden weerspiegeld. De exposanten zijn zorgvuldig geselecteerd uit alle sectoren van de trouwbranche en bieden een diversiteit die de ervaring van bezoekers verrijkt: trouwjurken, kapsels, uitnodigingen, sieraden, decoratie-ideeën, receptielocaties, cateraars, fotografen, weddingplanners, dj’s, huwelijksreizen en nog veel meer.

Het voordeel van deel te nemen aan onze beurzen gaat verder dan alleen aanwezigheid: u krijgt heel wat reclame en trekt media-aandacht voor uw diensten en producten. In de aanloop naar elke beurs voeren we gerichte marketingcampagnes op verschillende netwerken en mediakanalen om de opkomst te maximaliseren en ervoor te zorgen dat u maximale aandacht krijgt.

Maar daar houden de voordelen voor onze exposanten niet op. Ze krijgen de kans om hun nieuwe collecties voor te stellen aan toekomstige bruidsparen, wat een waardevolle dimensie toevoegt aan hun visibiliteit. De beurzen geven de kans om contracten te tekenen, afspraken te maken en de agenda te organiseren voor het komende jaar. We verbinden ons ertoe de exposantenquota’s in elke sector te respecteren om een evenwichtige en productieve ervaring te garanderen.

Play Video
LEVERANCIERS

HOE WORD IK EXPOSANT OP DE HUWELIJKSBEURZEN?

Wilt u deel uitmaken van deze unieke ervaring en uw bedrijf presenteren op onze huwelijksbeurzen?

Het proces om exposant te worden is eenvoudig en toegankelijk. Er zijn verschillende manieren om uw deelname te initiëren. U kunt contact met ons opnemen door ons rechtstreeks te bellen, door ons een e-mail te sturen of door het formulier op onze website in te vullen. Deze eerste contacten zijn vaak een gelegenheid om essentiële informatie uit te wisselen en eventuele vragen over uw deelname te beantwoorden. We adviseren onze exposanten graag tijdens dit hele proces, met als doel hen tevreden te stellen en blijvende contacten te creëren.

Flexibiliteit staat centraal in onze aanpak. Aanvragen kunnen het hele jaar door worden ingediend, tot ongeveer een maand voor de betreffende beurs. Dit betekent dat u een jaar tot een maand voor de beurs de tijd hebt om u in te schrijven en uw deelname voor te bereiden.

Vraagt u zich af of u exposant kan zijn op meer dan één beurs? Absoluut! We geven u de vrijheid om te kiezen. Veel leveranciers kiezen voor deze optie, afhankelijk van hun activiteitengebied of hun commerciële doelstellingen. Dit biedt het voordeel dat u zich op verschillende regio’s kunt focussen om uw potentiële klantenbestand onder toekomstige bruidsparen te verbreden. Dankzij deze flexibiliteit kunt u uw aanwezigheid optimaliseren en uw zichtbaarheid vergroten.

LEVERANCIERS

ONTDEK ONZE GARANTIES

Om u een groot aantal bezoekers te garanderen, heeft het marketingteam van de Huwelijksbeurzen een grote communicatiecampagne opgezet via meerdere kanalen, waaronder:

  • Talrijke uitnodigingen verspreid onder leveranciers.
  • Vermelding van de beurzen op verschillende websites en professionele gidsen.
  • Een perscampagne verspreid over het hele jaar om zoveel mogelijk mensen te informeren (particulieren en professionals).
  • Partnership met verschillende media (tijdschriften, kranten, radio, enz.).
  • Radiospots.
  • Een website die constant evolueert om het evenement meer bekendheid te geven.
  • Een grote campagne op sociale netwerken.
  • Tal van wedstrijden gedurende het hele jaar.
  • Ticketverkoopacties via Groupon, Shedeals, Social deal, Vavabid, enz.
LEVERANCIERS

ONTWERP EEN STAND DIE UW IMAGO WEERSPIEGELT

U hebt zich ingeschreven als exposant en vraagt zich af wat de volgende stappen zijn?

Wees gerust, vanaf het begin voorzien we u van alle praktische informatie die u nodig hebt: openingstijden, toegangskaarten en andere cruciale details om uw deelname zo goed mogelijk te plannen.

U hebt de mogelijkheid om samen met ons team meubilair te reserveren om ervoor te zorgen dat uw ruimte onberispelijk is en aan uw behoeften voldoet.

Op de opbouwdag, meestal vrijdag, zorgen we ervoor dat alles klaarstaat. Als u kiest voor een ingerichte stand, bieden we een kant-en-klare ruimte, compleet met tapijt, muren, verlichting en andere benodigdheden. Exposanten die hun eigen apparatuur hebben, kunnen kiezen voor een kale oppervlakte, zodat er ruimte is voor hun creativiteit om hun stand te ontwerpen en te personaliseren met hun eigen structuren en decoraties.

Elke exposant kan de grootte van zijn stand kiezen, te beginnen met stands van zes vierkante meter, negen meter, twaalf meter, enzovoort. We beperken uw creativiteit niet wat kleuren betreft; u hebt de vrijheid om te kiezen wat het beste uw identiteit en uw aanbod weerspiegelt.

Of u nu kiest voor een kant-en-klare stand of liever elk detail van de ruimte wilt personaliseren, we zijn er om u te ondersteunen en u de best mogelijke ervaring te bieden op onze Huwelijksbeurzen.

LEVERANCIERS

ONZE PREMIUM LEVERANCIERS

CATEGORIEËN

Catégorie