HUWELIJKSBEURS

HUWELIJKSBEURS

ONTMOET EXPERTS, DOE IDEEËN OP

In Wallonië, Vlaanderen en Brussel zijn de Huwelijksbeurzen een niet te missen evenement voor alle toekomstige bruidsparen die zich voorbereiden op hun grote dag. Ze bieden een unieke kans om een overzicht te krijgen van de mogelijkheden die je hebt en om inspiratie op te doen om van je huwelijk een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Ze worden georganiseerd in Brussel, Aarlen, Antwerpen, Luik, Bergen, Charleroi en Namen, van oktober tot maart.

Of je nu een evenement plant in de verre toekomst of al de laatste hand legt aan je bruiloft, het bijwonen van een huwelijksbeurs heeft veel voordelen. Je vindt er exclusieve aanbiedingen, deskundig advies en een heleboel originele ideeën om je bruiloft te personaliseren en uniek te maken volgens jullie wensen.

We begrijpen dat het vaak moeilijk is om tientallen leveranciers individueel te ontmoeten om je keuze te maken. Daarom hebben we een ruimte gecreëerd waar je op één plek een heleboel opties kunt ontdekken. Je kan de verschillende stands bekijken, de tijd nemen en uitgebreid praten met elke exposant. Dit menselijke contact is essentieel en biedt u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen en alle informatie te krijgen die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen.

Play Video
HUWELIJKSBEURS

ONTDEK ONZE UITGEBREID PANEL VAN LEVERANCIERS

Naar een trouwbeurs gaan is de ideale gelegenheid om de leveranciers rechtstreeks te ontmoeten. We streven ernaar om een breed scala aan leveranciers met verschillende achtergronden te presenteren, waaronder cateraars, trouwjurk- en kostuumontwerpers, fotografen, bloemisten, decorateurs, weddingplanners, verhuurders van locaties en voertuigen, kappers en juweliers. Onze diverse selectie van meer dan 30 activiteitensectoren begeleidt u bij elke fase van uw planning.

We streven ook voortdurend naar innovatie en vernieuwen onze huwelijksbeurzen elke nieuwe editie om ervoor te zorgen dat u een unieke ervaring beleeft. Onze niet aflatende zoektocht naar creativiteit betekent dat we jullie kunnen voorstellen aan dienstverleners die originele activiteiten aanbieden zoals drones, goochelaars en reisbureaus met unieke concepten.

Je kunt ook demo’s bijwonen en bepaalde diensten live uitproberen, zoals kappersdiensten of catering.

Je hoeft niet uren op internet te zoeken naar inspiratie. Je vindt alles wat je nodig hebt op onze beurzen!

HUWELIJKSBEURS

WOON ONZE EXCLUSIEVE MODESHOWS BIJ

Een van de meest langverwachte en gewaardeerde onderdelen van onze Huwelijksbeurzen zijn ongetwijfeld onze prestigieuze modeshows. Tijdens elke editie organiseren we twee défilés op zaterdag en twee op zondag. De shows duren zo’n 30 à 40 minuten.

Aan deze shows doen ongeveer tien toonaangevende modehuizen mee. Samen presenteren ze een verscheidenheid aan trouwjurken, herenkostuums en kinderoutfits.

Het is de ideale kans om de nieuwste trends en innovaties op het gebied van bruidsmode te ontdekken. Elke modeshow dompelt je onder in een romantische en rockachtige sfeer.

Of je nu op zoek bent naar ideeën of al een duidelijk beeld hebt van je outfit, deze modeshows zijn veel meer dan alleen een tentoonstelling van kleding; ze bieden je een glimp van de oneindige mogelijkheden voor je grote dag.

Maak je keuze uit deze demonstraties en ga naar de designerstands om je keuze te maken!

HUWELIJKSBEURS

PRAKTISCHE INFORMATIE

Op onze huwelijksbeurzen in heel België willen we u gedurende twee dagen een rijke en complete ervaring bieden die volledig gewijd is aan bruiloften.

We hebben een indrukwekkend aantal exposanten, die varieert tussen 50 en 115, afhankelijk van de beurs. Dit gevarieerd aanbod van dienstverleners staat klaar om van uw speciale dag een onvergetelijke dag te maken.

Om uw bezoek gemakkelijker te maken, zijn er parkeermogelijkheden in de buurt van de beurslocaties.

We hebben ook een bar ingericht met een gevarieerd aanbod aan hapjes en drankjes, waar je even kunt bijkomen van je dag.

De défilés, de hoogtepunten van onze beurzen, zijn magische momenten die je niet mag missen.

Voor meer informatie over de exacte tijden van de modeshows, de exposanten die op elke beurs aanwezig zijn en andere nuttige informatie zoals data en adressen, kun je de detailpagina’s van elke beurs op onze website raadplegen.

FAQ : DE MEEST GESTELDE VRAGEN

De huwelijksbeurzen brengen een grote verscheidenheid aan dienstverleners samen die betrokken zijn bij het organiseren van een bruiloft. Je vindt er weddingplanners, fotografen, cateraars, bloemisten, stylisten voor de trouwjurk of het pak van de bruidegom, dj’s, reisbureaus die gespecialiseerd zijn in huwelijksreizen en nog veel meer. Elke beurs heeft zijn eigen selectie leveranciers, dus het is belangrijk om de agenda te checken voor je bezoek.

Om veiligheidsredenen accepteren we geen huisdieren.

Ja, alle modeshows tijdens één en dezelfde beurs zijn identiek.

Ja, al onze beurzen zijn aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit. Er is een helling om de toegang tot de ingang van de beurzen te vergemakkelijken. Er is ook een aangepast toilet beschikbaar.

Ja, geen probleem. We hebben een bankterminal die betalingen met Bancontact, Visa en Mastercard aanvaardt, zowel aan de ingang als aan de bar van de beurs.

Ja, onze bar biedt een ruim assortiment snacks en een selectie warme en koude dranken, bier, wijn, mousserende wijn en champagne. Alles wat je nodig hebt om goed te eten en gehydrateerd te blijven tijdens je bezoek!