COVID

Bezoek onze Huwelijksbeurzen in alle vrijheid met het Covid Safe Ticket (CST)!

Het Covid Safe Ticket (CST), intussen sterk ingeburgerd voor concerten en festivals, zorgt ervoor dat bezoekers en exposanten in alle vrijheid en zonder beperkingen elkaar terug kunnen ontmoeten. Dus geen mondmaskers en geen afstandsregels.

Praktisch zal aan de ingang van de beurs een steward staan met een CST scanner. Deze scant de QR-code van uw papieren certificaat of de Covid Safe App op uw smartphone. Dit verloopt snel en eenvoudig. Eenmaal voorbij deze controle zijn in de paleizen geen beperkingen meer.

Wat heb ik nodig om de Huwelijksbeurzen te bezoeken?

– Een geldig beursticket
– Een Covid Safe Ticket (Met QR Code, vaccinatie of PCR test)
– Een identiteitsbewijs met foto

Om de controle te vergemakkelijken willen we je vragen om je identiteitsbewijs en Covid Safe Ticket klaar te houden. Het Covid Safe Ticket kan je tonen op je smartphone (via de CovidSafeBe mobile app) of ook in geprinte versie. Onze medewerkers controleren vervolgens of je identiteit overeenkomt met de identiteit van het Covid Safe Ticket.

Zonder CST of zonder identiteitsbewijs kan je de Huwelijksbeurzen helaas niet bezoeken.

Wat is een Covid Safe Ticket?

Heb u reeds een Europees coronacertificaat, dan hoef je niets meer te doen. De QR-code op uw certificaat (papieren document of in Covid Safe app) is uw Covid Safe Ticket.

Indien u geen inwoner van België bent, kan u eveneens gebruik maken van het Europees Digitaal Coronacertificaat. Dit is gelijk aan het Covid Safe Ticket (identieke QR-code). Dus als u reeds over zo een certificaat beschikt, hoeft u geen bijkomend document aan te vragen.

Welke geldige corona-certificaten zijn er (met QR code)?

– Een geldig vaccinatiebewijs, u bent meer dan 2 weken volledig ingeënt
– Een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden oud
– Een PCR-test met een negatief resultaat (geldigheid: dag van de test plus 2 dagen)
– Een snelle antigeentest afgenomen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat (geldigheid: dag van de test plus 1 dag)