Van der Valk Hotel Brussels Airport

Hotels - Zaal en traiteur

Présent aux salons :

Adresse :

Culliganlaan, 4b
1831 Diegem
Tel.: 02/277 20 00
E-mail: banqueting@brussels.valk.com

Informations :

Photos :

Een onvergetelijke avond tussen de sterren…

Stap binnen in een wereld van verbeelding bij Van der Valk Hotel Brussels Airport, waar uw huwelijksdromen tot leven komen in onze adembenemende Diamond zaal & Sky Lounge op de bovenste verdieping van ons hotel.

Hier dompelen we u onder in een onvergetelijke ervaring, waar elke hoek en elk detail uw zintuigen prikkelen en uw hart sneller doet kloppen.

Ontdek de magie van onze Diamond zaal:

– Stap binnen en laat u betoveren door het panoramisch uitzicht op de sprankelende skyline van Brussel. Dans onder de fonkelende lichten van de stad, met vliegtuigen die opstijgen en landen als een betoverend achtergronddecor.

– Voel de liefde in de lucht terwijl u de eerste dans deelt met uw partner, omringd door de warme ambiance van onze Diamond Room. Deze zaal heeft flexibele opstellingsmogelijkheden en biedt comfortabel plaats aan tot 180 gasten.

Culinair genieten:

– Laat uw smaakpapillen verwennen met onze uitgebreide culinaire mogelijkheden. Van luxueuze buffetten tot decadente chocoladefonteinen, wij bieden een scala aan gastronomische hoogstandjes die uw gasten zullen betoveren. Er is ook een stijlvolle bar in de Sky Lounge speciaal voor uw event!

– Verfijnde zittende diners met drie- of viergangenmenu’s? Dat is zeker ook mogelijk! Laat u inspireren door onze getalenteerde chef-koks.

Wij staan voor u klaar:

– Ons ervaren team van experts staat voor u klaar. Neem contact op met onze Meeting & Events afdeling en ontdek hoe wij uw bruiloft tot een magisch en onvergetelijk evenement kunnen maken.

Vraag een rondleiding of offerte aan via banqueting@brussels.valk.com